Contact:

Margot Cresens
Eduard Prissestraat 112
9100 Sint-Niklaas
0486/69.39.74
E-mailErkenningsnummer
Psychologencommissie
862111312Route:

Relatieproblemen


Relaties gaan gepaard met ups en downs, dat is in elke relatie zo en in elk soort relatie zo. Soms gebeuren er dingen die voor wrijvingen zorgt. Soms lijkt het alsof je ineens naast elkaar door bent beginnen leven zonder een duidelijk aanwijsbare reden en vind je niet direct terug de weg naar elkaar toe. Dan kan wat begeleiding jullie terug op weg zetten.

Voor elk van deze moeilijkheden bestaat een goede aanpak. Dit vereist natuurlijk wel dat jullie samen naar de afspraak komen. Beiden krijgen jullie de kans om aan te geven wat je als moeilijkheid ervaart en hier gaan we mee aan de slag.

Samen gaan we kijken naar wat jullie bindt en wat de redenen zijn dat jullie samen verder zouden willen gaan. Daarnaast is communicatie één van de belangrijke sleutels. Het klinkt cliché maar vaak kan een betere, eerlijkere en duidelijkere communicatie heel wat moeilijkheden en misverstanden vermijden. Het is echter niet evident om dit steeds op een goede manier te doen wanneer emoties hoog oplopen. Deskundig advies en een bemiddelend persoon kunnen hierin een grote meerwaarde bieden.